24 / 7 bereikbaar         024-3573777

Bij ons bent u aan het goede adres voor:

  KEURING

  ONDERHOUD

  SCHADEHERSTEL

  REPARATIE

van uw caravan of camper


Caravan en camperservice Nijmegen

(maakt onderdeel uit van Autoschade Herstel Spanjaards Nijmegen)

Caravan en camperschade

GRATIS BOVAGKEURING BIJ SCHADEHERSTEL

Ook bij een goed onderhouden caravan of camper is het risico schade op te lopen altijd aanwezig. Het is daarom belangrijk te weten dat de schade bij thuiskomst professioneel wordt gerepareerd.
Bij ons kunt u hier zeker van zijn!

Wij hebben voor alle soorten schades een passende oplossing. Of het nu hagelschade is of schade als gevolg van een ietwat onhandige parkeermanoeuvre:
Wij lossen het voor u op.

Als u schade heeft aan uw caravan, dan moet er van alles worden geregeld. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de schademelding, schadetaxatie, reparatie, garanties, betaling, etc.
We zijn ervoor om U te ontzorgen. We nemen contact op met uw verzekeringsmaatschappij en zorgen dat de schade wordt geregeld.

Als extra service bieden wij u na schadereparatie een gratis BOVAG onderhoudsbeurt.
U heeft 2 jaar BOVAG garantie op het schadeherstel.

We zijn bij de BOVAG aangesloten en reparateur voor NKC.

Caravan en camperkeuring

VEILIGHEID BEGINT BIJ GOED EN DESKUNDIG ONDERHOUD

Caravans en campers vereisen regelmatig onderhoud. Breng uw voertuig langs bij Caravan en Camperservice Nijmegen.

Helaas is het onderhoud van die caravan niet voor iedereen een normale zaak, met alle risico's van dien. Zo eisen de diverse caravanverzekeraars regelmatig en deskundig onderhoud.
Verzekeraar Unigarant (o.a. ANWB) eist, als voorbeeld, minimaal 1 keer per 3 jaar deskundig onderhoud op straffe van verval van dekking. En dan hebben we het nog niet eens over uw eigen veiligheid.

Veel ongelukken kunnen voorkomen worden door een jaarlijkse inspectie van alle vitale onderdelen aan uw voertuig. Koppelingen, remmen, chassis, banden, wielen, schokdempers, lagers, gasinstallatie, verlichting en signalering: niets ontsnapt aan het oog van onze keurmeester.

Laat uw camper, caravan of aanhanger voordat u op vakantie gaat keuren en onderhouden door Caravan en Camperservice in Nijmegen

De keuring kunt u vergelijken met de apk van uw auto. We controleren de complete gasinstallatie, voeren een remmentest uit en checken de verlichting. Indien alles in orde bevonden wordt, dan ontvangt u een BOVAG-keuringsrapport.

De onderhoudsbeurt omvat naast de keuring ook de volledige controle, het afstellen en het smeren van het onderstel en de opbouw, het controleren van de elektra, het water en gas. Daarbij vindt er ook een globale vochtmeting plaats. Van deze onderhoudsbeurt ontvangt u een BOVAG-onderhoudsrapport met bijbehorende sticker.

Desgewenst breiden we de onderhoudsbeurt uit met een uitgebreide vochtmeting, inclusief rapport, en balanceren we de wielen.